Bokutgivning


Bokutgivning

Bokutgivning

Utgivning med Nestor förlag:

Vi ger ut böcker inom området psykisk ohälsa. För oss är ämnet brett och behöver inte innebära sjukdomar eller diagnoser. Det kan också handla om ett dåligt mående, missbruk eller trauma. Vi ger ut böcker vi tror på och som vi känner passar vår målgrupp. Detta för att vi ska kunna marknadsföra dig via våra kanaler. För oss är det viktigt att du som författare har ett stort engagemang då vi jobbar tätt tillsammans. Vi hjälps åt med både marknadsföring och försäljning.

Att skicka in manus:

Vi är tacksamma om du mailar oss en del av ett kapitel av din bok så att vi ska kunna bilda oss en uppfattning om både bokens innehåll och dess språk. Vi vill också att du berättar om dig själv och din tanke med boken. Vad har den för målgrupp och vad fyller den för syfte? Om vi visar intresse för din bok behöver vi sedan hela ditt manus för att kunna avgöra om den blir antagen. Om vi ber om att få läsa hela ditt manus vill vill helst ha den på papper (tänk på att skicka en kopia och ej ditt orginal), men vi tar även emot via e-post. Vi har tyvärr ingen möjlighet att returnera insända manus och vi tar heller inget ansvar för postens slarv.

Vi läser alla mail, dock kan det ta tid innan vi svarar.

Om du inte blivit antagen:

Vi har tyvärr ingen möjlighet att kommentera de manus vi avböjer för utgivning. Men tar du din bok på allvar kan vi alltid tipsa sig om författarcoacher, redaktörer eller lektörer för att förbättra ditt manus eller ditt skrivande. Du är sedan alltid välkommen att sända in ditt manus på nytt.

Notera att vi i dagsläget endast har e-boksutgivning.

Vår adress:

Nestor förlag

Åsvägen 21

462 61 Vänersborg