Förlagets författare


Elisabet Tyrenius

Elisabet Tyrenius

Elisabet Tyrenius är undersköterska, lärare och specialpedagog och debuterade med sin bok När ett barn dör i juni 2018. När ett barn dör är Elisabets personliga dagboksanteckningar efter sin dotter Johannas bortgång. Vi får följa Elisabets smärtsamma resa från att överleva till att leva. Boken är ett bevis på att det faktiskt går att ta sig från mörker till ljus. En hoppingivande bok som inte lämnar någon oberörd.

Elisabet driver företaget audendite.se där hon föreläser på teman om sorg, trauma, mänskligt växande med fokus på bemötande, autenticitet, lyhördhet, tillit, nyfikenhet och mod. Hon handleder även arbetslag i och kring konflikthantering, bemötande, relationell pedagogik, grupputveckling, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och psykosociala svårigheter.

Kontakt:

elisabet@audendite.se

Marcus Osin

Marcus Osin

Marcus Osin bor i Norrköping och arbetar som terminalarbetare. Han debuterade med boken Hur långt kan man gå 2017. I boken berättar Marcus om sin resa som nästan kostade honom livet. En viktig och fängslande berättelse som ger hopp att det går att återhämta sig ur en djup depression. Marcus föreläser om sina erfarenheter och om anhörigperspektivet.

Kontakt:

marcus.osin@outlook.com

Cecilia Läckberg

Cecilia Läckberg är journalist och jobbar som nyhetsproducent på P4 Väst Sveriges Radio. Hon debuterade med sin bok Att överleva cancer men inte våga leva 2019. I sitt yrke som journalist använder hon dagligen orden och språket som verktyg, så när hon drabbades av tarmcancer 2011 så var det naturligt för Cecilia att skriva för att försöka förstå sig själv, processen och för att läka. Cecilia har i hela sitt vuxnaliv brottats med generaliserat ångestsyndrom där hälsoångesten är det primära symtomet. Att våga prata om oro och ångest och att samtala med varandra om vårt mående anser Cecilia är A och O för att kunna leva ett så gott liv som möjligt. Både som frisk och som sjuk.

Kontakt:

cecilialackbergblom@gmail.com