Förlagets författare


Elisabet Tyrenius

Elisabet Tyrenius

Elisabet Tyrenius är undersköterska, lärare och specialpedagog och debuterade med sin bok När ett barn dör i juni 2018. När ett barn dör är Elisabets personliga dagboksanteckningar efter sin dotter Johannas bortgång. Vi får följa Elisabets smärtsamma resa från att överleva till att leva. Boken är ett bevis på att det faktiskt går att ta sig från mörker till ljus. En hoppingivande bok som inte lämnar någon oberörd.

Elisabet driver företaget audendite.se där hon föreläser på teman om sorg, trauma, mänskligt växande med fokus på bemötande, autenticitet, lyhördhet, tillit, nyfikenhet och mod. Hon handleder även arbetslag i och kring konflikthantering, bemötande, relationell pedagogik, grupputveckling, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och psykosociala svårigheter.

Kontakt:

elisabet@audendite.se

Marcus Osin

Marcus Osin

Marcus Osin bor i Norrköping och arbetar som terminalarbetare. Han debuterade med boken Hur långt kan man gå 2017. I boken berättar Marcus om sin resa som nästan kostade honom livet. En viktig och fängslande berättelse som ger hopp att det går att återhämta sig ur en djup depression. Marcus föreläser om sina erfarenheter och om anhörigperspektivet.

Kontakt:

marcus.osin@outlook.com