Boka en föreläsning!

Jag brinner för att dela med mig av min kunskap och erfarenhet, och föreläser både för små och stora grupper. Jag har erfarenhet av att utbilda både yrkesverksamma och drabbade, så väl ungdomar som vuxna. Min utbildning (beteendevetare och kriminolog) och arbetserfarenhet (inom både socialtjänst och kriminalvård) tillsammans med min egen historia (av ADHD och psykisk ohälsa) ger mig en unik kompetens som föreläsare.

Jag föreläser ofta utifrån flera perspektiv så som anhörig, socialarbetare och/eller utifrån egna erfarenheter.

Aktuella föreläsningar:

“Min bror och jag” är berättelsen om pojken som tidigt i livet blev marginaliserad och om flickan som ingen såg. Historien om han, vars liv kantats av  misslyckanden, missbruk och kriminalitet och hon, som försökte springa ifrån ångesten men alltid föll på mållinjen. Lyssna på två livshistorier om personer med samma diagnos men helt olika liv.

“Jakten på självkänsla” är en föreläsning utifrån min studie om ADHD, självkänsla och kriminalitet. ADHD är ofta överrepresenterat bland kriminalvårdens klienter och forskningen menar att det finns ett samband mellan obehandlad ADHD och kriminalitet. Men vad tror personerna själva om anledningen till att de begår brott?

“Kvinnor med ADHD” är en föreläsning tillsammans med Maria Andersson där vi fokuserar på ADHD hos flickor och påvisar olikheterna dem emellan.

Jag skapar även föreläsningar efter dina behov och önskemål.

Kontakta mig vid föreläsningsförfrågningar

Recensioner:

Mycket intressant livsberättelse. Givande att höra från någon som har diagnosen!
Sorgligt och beklämmande att höra att vården är så fucked up!! Önskar Jessica all lycka hon förtjänar! En fantastisk föreläsare och människa!
Rörande/berörande föreläsning. Intressant. Tänkvärt. Bra!
Intressant & mycket givande att få veta hur ADHD funkar/är från någon som har det.
Fantastiskt bra, men samtidigt blir man mycket ledsen över bemötandet fått från professionella.
Otroligt intressant och givande. Tack!!!

Gilla

Gilla Laddar...
%d bloggare gillar detta: