Kontakt


Nestor förlag är ett fristående förlag grundat av Jessica Hjert Flod, 2013. Vill du bli återförsäljare eller ha ett recensionsexemplar, kontakta mig för mer info.

I bloggen delar jag med mig av tankar, känslor och erfarenheter. Allt är skrivet av mig om inget annat uppges, du är välkommen att dela med dig av mina texter så länge det sker via korrekt länkning (tillbaka till denna webbplats) eller uppge källan Nestorförlag/Jessica Hjert Flod.


Jag samarbetar gärna med företag. Mina tjänster:

Sponsrade inlägg

Adlinks & rabattkoder

Produkttest & produktrecensioner

Ambassadörskap

Föreläsningar, expertkunskap & rådgivning

Jag samarbetar endast med företag som är relevanta för mig och mina läsare. Kontakta mig gärna vid förfrågningar. Alla samarbeten (affiliatelänkar och sponsrade inlägg) märks ut enligt marknadsföringslagen. 

Kontakt: jessica(@)nestorforlag.se

ni finner mig även på jessicahjert.se