ADHD & entreprenörskap


Månadens artikelserieMånadens artikelserie handlar om ADHD och entreprenörskap. Du kommer under följande veckor att få ta del av två intervjuer, där två kvinnor med ADHD  berättar om sitt företagande, och sista veckan ska vi titta lite på forskning.

Anledningen till att jag valt detta ämnet är inte bara för att jag tycker företagande är superkul, utan också för att jag träffar så otroligt många människor som tror alldeles för lite om sig själv på grund av sin diagnos. Nej men det där klarar väl inte jag, hur ska jag klara det som inte ens kan hålla tiden, hur ska jag komma ihåg att betala in skatt osv… Många människor hittar ständiga nya sätt att klanka ner på sig själv.

Jag vill inte med artikelserien säga att alla som har ADHD skall vara entreprenörer, men jag vill visa att det är fullt möjligt. Det är jag och många andra ett levande bevis på! Jag är av tron att du kan bli precis vad du vill, även om det inte alltid är enkelt. Jag hoppas att deras historia kommer att inspirera och stärka er.

Vissa egenskaper som är problematiska i vardagen, tex i en skolmiljö är att föredra på andra ställen och det är viktigt att man påminner sig om det.

Detta är del 1 av 4 i en artikelserie om ADHD och entreprenörskap.

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.