Årets ledord


Jag brukar sätta ett ledord varje år, ett ord jag vill bära med mig, ha nära tillhands och bli påmind om. 2015 hade jag mod som ledord, 2016 närvarande och 2017 eftertänksam. Eftertänksamheten valde jag som ord för att jag kände att jag aldrig hamnade där jag hade planerat. Jag satte upp ett mål men hittade mig själv någon helt annanstans. Jag valde ordet för att jag ville fokusera på rätt sak, bli färdig med min uppsats, och inte följa massa impulser.

Jag vet inte om ordet direkt var med mig, låg på min näthinna, men uppsatsen blev iallafall klar så det får väl räknas som godkänt?

Jag har suttit och funderat på nästa års mål och jag vill fokusera på tillväxt. Jobba smartare utan att jobba mer. Hälsan kommer verkligen vara i prio och att uppnå en balans där emellan. Mitt ledord kommer därför 2018 vara tillväxt. Jag vill att både jag och mitt företag ska växa, och jag vill inte bara växa i omsättning utan också i kontakter. Jag vill lära känna fler, samarbeta och ha ett starkare fokus. Just nu känns det självklart och jätte lätt. Planen finns klar, nu är det bara att följa den!

Vad har du för ledord i år?

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.