Att få börja om


Tänk att vi snart är vid ett årsskifte. Tror att många av oss längtar dit och bara vill slänga det gamla året bakom oss. Kanske inte för att det nödvändigtvis blir bättre på andra sidan men hoppet finns där. Hoppet om förändring.

Det har varit ett märkligt år. Tror att det flesta är benägna att hålla med om det. Även om positiva saker har hänt, så som att min bästis fick världens vackraste bebis och att jag äntligen fick mitt hus, så har årets ändå förmörkats av corona och andra tråkigheter. Jag vill verkligen sudda bort årets sorger och börja om på nytt.

Jag längtar efter att tillsammans med världens bästa hobbykreatör sätta mig och planera 2021. Jag vet inte om planerna kommer att bli storslagna men det spelar ingen roll. Det skall i alla fall vara där och i dem vill jag landa mjukt.

I veckan eldade jag upp flyttkartonger i trädgården. Det var som att säga hejdå till det förflutna, släppa taget om vårt gamla hus (som jag inte har saknat en endaste sekund). Och på samma sätt vill jag avsluta detta året, lägga skiten jag inte vill ha i en brasa och se röken fly någon annanstans. Hejdå sjukdomar. Hejdå oro och ångest.

Nu släpper vi skiten vi inte vill ha och börjar om.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.