Att följa livet 4 kommentarer


Att följa livet

Att följa livet

Tänk om, tänk om, tänk om. Hela livet är ett gäng förberedelser utifall om att. Det är ständigt massa val, ska vi göra det nu eller sen, vad händer om vi väntar? Ibland önskar jag att jag hade en spåkula, så att jag kunde sitta lugnt bredvid medan livet händer. Jag blir så trött på rädslan, rädslan av att inte veta, att inte kunna förutspå.

Det är den där oron som tidigare ätit upp mig, som fått mig att ligga sömnlös, bli rädd och hämmad. Som förkortat mina dagar och tagit år av mitt liv.

Nej, jag har bestämt mig för att följa livet, att inte veta, aldrig lova. Att följa vinden för dagen och se vart den bär mig. Att sluta förbereda mig, jobba för en framtid som kanske aldrig kommer. Jag gör det jag drömmer om idag, i morgon kan det vara annorlunda och det är ok.

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 tankar om “Att följa livet

  • Wilda

    Så fint beskrivet. Det är det här jag brukar förklara som skillnaden mellan kontroll och tillit i tankevärlden – att lita på att det blir bra även om jag inte vet att det blir det. Det är en träning men så skönt när det går.

  • Beata

    ”Imorgon kan det vara annorlunda och det är okej”. Så sant! Jag tycker att vår tid värdesätter säkerhet och att man ska veta exakt vad man vill. Men jag ändrar mig och vill känna att det är okej att vara fri i sitt liv. Man måste inte vara trogen de val man en gång har tagit. Det är okej att ändra sig och ändra sig igen. Hoppas du får en fin vecka! Kram