Att våga visa sig svag…..


var dig självVad du är modig säger de flesta efter min medverkan i #mittpsyke. Ganska ironiskt att få höra de orden hela tiden med tanke på alla rädslor man bär. Men kanske är det det som är själva grejen, att för mig känns det faktiskt inte något nämnvärt jobbigt att gå ut och berätta om min psykiska ohälsa i tv, radio eller tidningar. För av alla saker jag är rädd för, så är det vad andra ska tycka och tänka om mig som skrämmer mig minst. Jag bekymrar mig inte så värst för att folk ska se mig som dum, obegåvad eller svag, för alla som känner mig vet att det är precis tvärtom.

Nej, mina rädslor är större än folks åsikter och tankar, det finns liksom så mycket som skrämmer mig mer att allt det där blir betydelselöst. Jag är också av den åsikten att vara stark, är att våga visa sig svag [wp-svg-icons icon=”heart-2″ wrap=”i”]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.