Coolt med ADHD 2 kommentarer


image

Jag fick äran att testläsa och skriva en ”blurb” till Malin Roca Ahlgrens bok ”Coolt med ADHD”. Jag har väntat med att läsa boken tillsammans med min dotter då hon är lika rastlös och lättuttråkad som jag och för att hon vanligtvis inte orkar lyssna på mer än MAX-böckerna. Men nu tror jag att hon snart är redo och jag ser fram emot att läsa denna tillsammans med henne.

Boken är lättläst, viktig och vacker. Och enligt mig riktar den sig såväl till barn som vuxna. Om jag hade ett barn med egen diagnos och liknande erfarenheter som Alice i boken skulle jag använda den som diskussionsmaterial för att få fram barnets tankar och känslor kring händelserna.

Har du ett barn med diagnos? Köp boken!


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Coolt med ADHD