Din erfarenhet, din styrka


Jag är inte stolt över min bakgrund. Att haft ätstörningar i mer än halva mitt liv, ett gammalt självskadebeteende, återkommande depressioner, ständig ångest och som vuxen få en ADHD-diagnos i handen. Nej, jag önskar faktiskt ingen det. Men nu är den lotten min så vad skulle jag välja att göra med den?

Istället för att tycka synd om mig själv bestämde jag mig ganska snabbt för att använda mig av mina erfarenheter. Att helt enkelt göra dem till min styrka.

Men hur gör man det?

Jag valde att vara ärlig. Att sluta gömma mig och låtsas att allt var bra. Jag började blogga, föreläsa och pratat öppet om mina erfarenheter även när det kändes svårt. Min erfarenhet idag, är att min öppenhet har gjort mig så mycket starkare. Min erfarenhet har verkligen blivit min styrka. Det handlar inte bara om att jag hjälper andra. För att genom att vara öppen och ärlig hjälper jag också mig själv.

Många av oss bär med oss erfarenheter som tynger oss. Som gör oss ledsna, sårbara, svaga. Men om du någon gång har funderat på hur du ska kunna vända båten, använda dig av dina erfarenheter så som att tex börja föreläsa eller skriva en bok om din upplevelse så vill jag tipsa dig om arbetsmanualen ”Din erfarenhet, din styrka” som du hittar i min webbshop. Efter att ha gjort resan själv har jag lärt mig av både misstag och erfarenheter, därför vill jag hjälpa dig.

Jag lovar dig, du kan vända din erfarenhet till din styrka, åtminstone så kommer du må bra av att bara försöka ♡

Arbetsmanualen hittar du här!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.