En annan slags upplevelse?


41487515-i9iyB

Jag har svårt för att slappna av och vila. För mig innebär semester att göra så mycket som möjligt på minsta möjliga tid. På semestern har man äntligen tid att helt och fullt tävla mot klockan, att kryssa av ”att göra listan” och fylla på den lika snabbt. Det är inte det att jag inte vill vila, det är mer att jag inte kan…

När vi ska ut på olika semesterresor brukar jag känna mig mer stressad än lugn. Liseberg, sommarland och folk i mängder. Får ångest av bara tanken. Man vill liksom vara där och njuta, ha kul med barnen men för mig brukar det oftast bestå av mer ångest än glädje. Därför blev jag såg glad när upplev vedum kontaktade mig och erbjöd mig ett upplevelsepaket. För första gången på väldigt väldigt länge ser jag fram emot en resa med familjen. Inte bara delar av den utan hela (jag ska inte ens ha med mig datorn!) :Amazed:

Jag vet inte exakt vad det är vi ska få uppleva, men jag tror varken att det innefattar badplatser, karuseller eller folkmassor. Jag tror därför att det passar mig perfekt! :Delighted:  Som pricken över i:t ska vi övernatta ute på landet, och hundarna får vi ta med :Approve:

Utvärdering kommer :Smile:

Kika gärna in på upplevvedum.se

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.