Energigivande föreläsning


Energigivande föreläsning

Energigivande föreläsning

Vilken fantastisk kväll det var igår. Och vilken fantastisk publik! Det kändes verkligen som en av de där föreläsningarna där jag fick tillbaka mer än vad jag gav. En sådan där kväll där man åker hem med en varm känsla i magen, och man känner att ja..det här vill jag göra igen, igen och igen.

Nej för alla föreläsningar känns verkligen inte så. Ibland har jag åkt hem dränerad, tung, fattig. Vid tillfällen har jag frågat mig själv varför, varför gör du så här mot dig själv. Men sådana där kvällar som det var i går, där får jag svaret.

Jag gör det för att du ska få känna att du inte är ensam, för att du ska få ett bredare perspektiv eller kanske en annan synvinkel. Jag gör det för att få utlopp för all sorg och all smärta där inne. För att förvandla den till energi, till något användbart, till något fantastiskt.

Jag gör det för att ni är nyfikna, ställer frågor, ber om råd, samtidigt som ni delar med er, berättar eran verklighet..för mig.

Jag gör det för att jag är trött på att vara tyst, för att jag vägrar att skämmas, för att jag vill ge dig hopp. Visa dig att du kan, precis lika bra som jag!

Tack Sjuntorp för en fantastisk kväll [wp-svg-icons icon=”heart” wrap=”i”]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.