Ett nytt företag har fötts + presenttips!


Välkommen till hobbykreatören

Välkommen till hobbykreatören

En av världens bästa människor har blivit med företag!! Och jag som inte trodde att hon kunde bli mer fantastisk, förstår inte hur vi ska få tiden att gå ihop nu då vi har tusen saker att prata om redan INNAN hon startade företag. Men eftersom företagande är min stora passion och intresse så vet jag inte hur jag ska hinna göra annat på dagarna än att snick-snacka med henne om företag OCH om livet i övrigt. Nu ska man inte bara uppdatera varandra om måendet, livet, drömmar (med inslag av vår svarta humor som får mig att skratta så jag kissar ner mig). Nu ska vi också hinna prata strategier, företagande, kreativitet och hjälpa och stötta varandra vad gäller att planera produkter och workshops.

Hjärnan svämmar över av alla tankar och idéer!

Jag lovar att detta bara är starten på något stort. Jag hoppas att hon liksom jag kommer känna att hennes företag är hennes bebis och är det som får henne att växa och utvecklas (samtidigt som man skrattar OCH sliter sitt hår). Japp, välkommen till galenskapet Therese. Hehe..

Så passa på och följ världens bästa männsika (lovar att du kommer att älska henne lika mycket som jag). Hon finns både på Facebook och Instagram men håll också gärna utkik på hennes hemsida där hon även bloggar och kommer uppdatera er vad som händer inom företaget.

Vill också passa på att ge er ett personligt julklappstips/eller present som jag tror att ALLA skulle uppskatta och bli glada över, eller i vilket fall blev jag det när jag fick en ”feelgood-karta” av bästisen som present. Den gör inte bara väggen fin utan är också en perfekt påminnelse till vad du kan göra när du känner dig lite nere. Beställ en anpassad feelgood-karta med självvalda färger och text anpassad till just din vän av hobbykreatören eller kanske har du förslag till en annan bild hon kan måla upp till dig som du kan ge bort? Kontakta hennes för tankar/ideér eller frågor till kontakt@hobbykreatoren.se eller kontakta henne här.

Så välkommen till hobbykreatören! Och hobbykreatören, välkommen till världen!

 

Jessica

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.