Förklaring utan svar


Du säger att min smärta gör ont även hos dig, därför vill du ha svar på vad det är som orsakar plågan. Du känner dig maktlös av att inte kunna hjälpa mig och jag ser ditt hopp försvinna längre och längre bort varje gång jag svarar att jag faktiskt inte vet. Jag skulle gärna plocka ut smärtan och låta dig se den, syna den, men den låter sig inte fångas. Jag vet inte vad den kommer i från och jag vet inte vad den beror på, det enda jag vet är när den är där.

Det är som om något flyter omkring inom mig och varje gång jag försöker att fånga upp den och titta närmare så flyter den undan. Jag vet inte dess form och känner inte till dess innehåll. När den ligger still så känner jag inte av den alls, men så fort den kommer i gungning så är det något inuti mig som inte känns rätt. Jag vet inte vart den är på väg, bara att den sakta rör sig runt i min kropp.

Jag vet att det är svårt för dig att förstå, jag önskar så att jag kunnat ge dig ett bättre svar. Men jag kan inte  förklara det bättre än så, det här är den enda förklaringen jag har.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.