Förra veckan


Något jag gjort förra veckan som var planerat?

Eh, ja hela mitt liv är planerat. Jag var på yoga i tisdags och alla andra veckodagar går jag en promenad med hunden. Hade inga andra större planer. Jo för fasen, jag bakade också bröd. Två gånger till och med. På en vecka. Måste vara något slags rekord. Jag har också lagat mat varje dag och hållit mig till de recept jag förutbestämt. Risken när jag kommer hem från jobbet och är trött är att jag skiter i att laga mat för att det är jobbigt och att jag bara käkar sallad eller något halvdant. Avskyr att behöva laga mat. Men denna veckan har jag lyckats med det i alla fall. Starkt jobbat.

Något jag gjort förra veckan som inte var planerat:

Hmm, ja kanske att jag gjort några korta yogaövningar i princip varje dag eftersom jag har så ont i nacke och rygg.

Ett tips från förra veckan:

Jessica sitt för guds skull vid skrivbordet när du ska jobba så att du slipper få så jäkla ont i kroppen! (säger hon till sig själv samtidigt som hon ligger i sängen och skriver det här).

Förra veckans upptäckt:

Sjukgymnasten upptäckte att jag var sned i kroppen igen och knäckte mig rak gissar jag. Så nu ska jag försöka hålla mig rak. Hm..

Godaste maten jag lagat förra veckan:

Oj, jag har blivit så jävla grym på att laga mat så jag vet faktiskt inte. Men något som är jäkligt gott och går på några minuter är spenatsoppa där jag bara håvade i havregrädde, spenat och kryddor i en stekpanna. Klart på något minut eller två. Passar mig som inte vill stå framför spisen.

Förra veckans aj:

Alltså min nacke. Aj som fan. OCH min ländrygg. Har haft spänningshuvudvärk i flera veckor och vet knappt hur det känns att inte ha ont i huvudet och nacke. Plus att det är ett himla sjå att stå upp och bara skriva på tavlan på jobbet och sedan försöka sätta sig i en stol igen. Känns som ryggen ska gå av varje gång.

Förra veckans känsla:

Måste vara huvudvärk som är min starkaste känsla från veckan.

Förra veckans frukost:

Helgens hotellfrukost i Malmö.

Förra veckans magi:

Måste vara fredagen som bara svischade förbi. Hela dagen var mysig och gick i en väldans fart. Kände mig glad och tacksam hela dagen. Det var magiskt ♡

Betyg på förra veckan:

3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.