God morgon världen!


Klockan fyra studsade jag upp med solsken i blick. Eller ja, vi ska inte överdriva men typ så.

Vissa av oss var lite tröttare än andra. (Det är inte bara människorna i familjen som ifrågasätter mitt tidiga uppvaknade, utan även hundarna). Därför beslutade större delen av gänget att gå och lägga sig igen.

Själv sitter jag kvar och njuter av tiden som bara är  min. I förhoppningsvis några timmar till. 

Helgen består annars av blandande känslor. Själv mår jag ovanligt bra. Jag tänker och sörjer över det som hänt i Stockholm men försöker att inte låta det uppsluka hela mig. Bävar inför att ta den diskussionen med dottern som har en lika lättväckt ångest som jag. Jag försöker släppa taget och finner inga ord över det som hänt…

Jag ska hålla mig på hemmaplan, förhoppnings njuta av solen och min lilla familj. Jag hoppas att ni alla är ok. Var rädda om varandra! Önskar er en fin helg!

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.