Gör som jag vill?!?


En kille som alltid gör som han vill!


-Ska jag låsa bildörren? (låser och slänger igen dörren utan att vänta på svar).

-Nej!

-Opps (Låste in nycklarna).


-Ska du använda några mer köksmaskiner nu?

-Öh,,, nej.

– Bra då sätter jag i dammsugaren här, sätt inte på något annat för då går proppen.

-Ok.

Tre sekunder senare.

-Opps (satte på diskmaskinen).


Det är ju inte utan att man själv blir förvånad. Jag lyssnar, men hör inte. Ställer frågor utan att invänta svar. Det är som att kroppen handlar utan att hjärnan är medveten. Som att någon koppling där emellan gått sönder. Du svarade på min fråga, säger han. Vad var det som du inte förstod?  Han suckar, och jag hittar ingen förklaring hur  mycket jag än letar. Impulsivitet? Dåligt korttidsminne? Eller bara en sådan som gör som jag vill och skiter totalt i vad andra säger [wp-svg-icons icon=”evil” wrap=”i”] ? [wp-svg-icons icon=”wink” wrap=”i”]

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.