Hänt i veckan


Det var lite tyst från mig förra veckan. Det blir så när jag antingen är på resande fot och kommer i från mina morgonrutiner eller när jag har ett tidigt klientmöte och inte får min skrivtid. Då försvinner blogginläggen. Dom är svåra att få ihop i vardagen, mitt i veckan. Barnen har kommit in i en sådan fas där dom alltid är vakna och är vid min sida eller så är det youtube på högsta volym från två olika håll och då kan denna hjärna inte få någon ro. Men det är inte mycket som har hänt i veckan. Det känns som att jag lever i någon slags limbo. På jobbet väntar jag in en utbildning som jag förhoppningsvis befinner mig på dagen då du läser det här. I mitt privatliv väntar jag på min lokal, och på att få min branding för den nya delen av företaget.

Så i slutet av denna veckan ska jag förhoppningsvis befinna mig på en helt ny plats. Utbildningen ska då vara avklarad och företagsnyckeln ska ligga i min hand. Jag ska också ha kommit en bit längre i att få färger och logga till den nya företagsbiten så att jag kan börja jobba mer aktivt med den nya hemsidan. Så mest har jag nog bara försökt att få tiden att gå.

Jag har jobbat med en föreläsning jag ska hålla nästa vecka, undersökt dofter genom min diffuser och försökt att sitta rakt (på order från min sjukgymnast). Denna vecka kommer nog på ett ungefär se likadan ut förutom att jag befinner mig i Norrköping hela veckan lång. Men på FREDAGkväll när jag kommer hem kommer jag äntligen ramla ur limbofasen och kunna ta små små steg vidare både i företaget och på mitt ordniare arbete. Can’t wait!

Jessica

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.