Hej då Augusti


Jag är verkligen inte med i svängarna här. Augusti har bestått av både semester, utbildning och jobb. Det har också gått från att vara högsommar till höst över en natt. Nästan skönt att perioden är över så att man kan komma in i rutiner igen. 

Jag ser fram emot hösten. Har kul saker som händer i företaget men har också bokat in roliga saker tillsammans med en vän. Jag behöver komma utanför huset ibland. Är skönt att få det inbokat annars blir det aldrig av.Augusti har bestått av introspektion kan  man nog säga. Jag har ägnat mycket till till reflektion och till att lyssna inåt. Ska försöka hålla kvar i den rutinen när vardagen kommer igång. Försöker skapa en vana att meditera 10 minuter på morgonen och avsluta med en skrivstund för att dumpa ut det som är där inne och göra mig klar för dagen. Vi får se hur länge det håller med det funkar bra så länge jag håller igång det 🙂

Augustis guldstunder:

  • Kanot & dressinsemestern, såklart
  • Att kunna gå ut barfota på verandan och andas in höstluft
  • En vacker promenad i Norrköping
  • Att titta på när barnen roar sig i timmar i en kall hotellpool
  • Kärleken och sammanhållningen i en familj när någon blir sjuk <3
  • Nätterna jag har delat säng med barnen.<3
  • Att följa ett tv:program med barnen via telefon
  • När mannen i mitt liv fick komma hem från sjukhuset
  • Ett genuint och kärleksfullt samtal med en person man tidigare aldrig träffat

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.