Hej


Nej, jag har aldrig varit en person som har svårt att sysselsätta mig själv. Har jag inget att göra så skaffar jag mig själv saker att göra. Tre dagar in på semestern så är sex av tretton bokrecensioner gjorda. Check! Och jag andas med ens lite lättare. Innan jag påbörjar fler böcker ska jag skriva ner faktan jag behöver ur böckerna och göra egna manualer.

Håller på och sorterar allt i pärmar och bygger upp för kommande verksamhet. En pärm för mindfulnessövningar, en för beteendesekvenser, en för sömnproblem osv. Känns lite stressigt och pilligt att hålla på med sådant nu när det fortfarande är långt tid innan jag är ingång med verksamheten men jag vet att det egentligen sparar tid och gör att jag slipper bläddra i böckerna igen.

Även om jag känner mig stressad av alla böcker jag måste gå igenom så har jag aldrig tröttnat på att studera. Minns när jag läste på högskolan och alla längtade efter att jobba och det enda jag längtade efter var att lära mig mer.

Det är samma nu. Jag vill bara ha mer och mer. Jag skulle vilja utbilda mig mer inom ACT, CFT, mindfulness och schematerapi. Tror jag skulle kunna studera hela livet!

Nej nu måste jag tillbaka till läxböckerna igen, ville bara snabbt in och säga hej.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.