Hjälp! 4 kommentarer


Nestorforlag.se
Nestorforlag.seJag håller på och förbereder för höstens första kurs i skrivterapi och ett workshop jag kommer att hålla på ämnet. Jag har också bestämt mig för att ställa ut på suicidpreventions konferensen som ska hållas i September i Göteborg. I och med det kom jag på att jag behöver beställa nya visitkort, informationsblad osv. Ja fullt upp helt enkelt. Hjärnan jobbar på högvarv.

Jag skulle gärna vilja ha lite smakråd från er, vad säger ni om dessa visitkort? Något som kan förbättras, förändras? Själv ifrågasätter jag meningen spetskompetens inom skrivande och psykisk ohälsa, kan man ens säga så? Ska det istället stå skrivterapi och psykisk ohälsa, eller kanske endast psykisk ohälsa? Tyck till!

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 tankar om “Hjälp!

 • I

  Jag tycker att texten bör innebära ”skrivterapi vid psykisk ohälsa” eller ”skrivterapi kring psykisk ohälsa. Om det står” skrivterapi, psykisk ohälsa” kan det för mig vara det du erbjuder, alltså psykisk ohälsa. (Är lätt överanalyserande, men jag har ett skrivande jobb så det blir lätt så då, det ska absolut inte gå att tolka på fel sätt.)
  När det gäller utformningen tycker jag att där det ska stå nån text inte är rutmönster och att det kanske är likadant som kring din logga? Det är enklare att läsa då.
  Dom är väldigt snygga!

 • Wilda

  Kanske ”med inriktning på”? Det beror ju lite på vad du vill förmedla. Kanske flytta upp texten i de svarta boxarna lite så att de är mer i mitten? Tycker att det ser bra ut annars! Jättefina 😀

  • jessica hjert Inläggsförfattare

   Japp, behöver kolla så att allt är centrerat och så innan de skickas in, ja det är ju det där med formuleringar som är lite svårt. Ska fundera några varv till. Tack för dina tips! Kram