I morgon är en annan dag


Vill verkligen tacka er för era lyckönskningar. Det värmer även om hela jag är fylld med ångest just nu. Det var länge sedan jag kände mig så här. Bedövad av obeskrivliga känslor, både ledsen och skakig. Men jag vet att det är min ångest/nervositet som spelar mig ett spratt så det är ok.

Jag gick hem tidigare från jobbet idag. Kunde ändå inte tänka på annat än att få denna press bakom mig istället för framför. Fick nyss ett jätte positivt besked på mailen som kan förändra hela min framtid ändå sitter jag här och bara vill gråta. Orkar inte ens svara eller ens hoppas på att det går vägen. Kan bara tänka på den där jävla uppsatsen trots att det är det sista jag vill ha i mina tankar just nu. 

Det bränner i bröstet och jag har svårt att andas. Men jag tänker vara snäll mot mig själv idag. Inte ens ta en sista titt på uppsatsen utan förlita mig på att jag kan. Jag har verkligen gjort mitt bästa och jag hoppas att det räcker. Jag är i vilket fall nöjd med min insats (och det är det viktigaste försöker jag säga till mig själv). Jag som verkligen brukar prata om att vända rädslan till positiva tankar men nu känns det lättare att inte försöka tänka på det alls. I morgon vid den här tiden är allt över och jag anar att jag kommer att gråta av lättnad.

Det enda jag egentligen ville var att säga tack till er, tack för ert stöd. Ni är för gulliga! Just nu försöker jag bara påminna mig själv om att imorgon är en annan dag, en bättre dag. Massa kramar till er!

[wp-svg-icons icon=”heart” wrap=”i”]

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.