Jag vet hur det känns….om att acceptera sin kropp


I september startar jag upp en ny omgång av den omtyckta utbildningen ”kroppsacceptans och ätmönster”. Utbildningen känns personligen så viktigt för mig för jag vet hur det känns…

Jag vet hur det känns att hata sig själv. Jag vet hur det känns att äcklas av sin egen kropp. Jag vet hur det känns när man inte vill möta sin egen spegelbild och jag vet hur det känns att översköljas av ångest efter att man stoppat något i munnen. Jag vet hur det känns att svälta sig själv. Jag vet hur det känns att träna tills du inte har ett uns energi kvar i din kropp. Jag vet hur det känns efter att du stoppat fingrarna i din hals och jag vet hur det känns att välja bort plagg av rädsla för att visa dina ”tjocka” armar eller ”fula” ben.

Men jag vet också hur det känns att älska sin egen kropp, att krama om sig själv och översköljas av tacksamhet, och det är det jag vill lära dig i den här kursen. Oavsett om du har en liknande historia som mig så vägleder jag dig mot självkärlek och kroppsacceptans.

Får jag hålla dig i handen?

PS. Fram till sista juli kan du köpa utbildningen för rabatterat pris. Nu 4500:- Ord pris 8500:- Obs, begränsat antal platser.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.