Jakten på kickar


Jag presterar inte för att få din bekräftelse, för att du ska se upp till mig eller säga till mig att jag gör något bra. Jag presterar för att få kickar, för att det är det enda som håller mig flytande när jag är på väg att sjunka.

Ett liv utan kickar är ett liv i mörk melankoli. Som en alldeles för varm sommardag utan vind, ett tomrum utan luft, en dag utan ljus. Det är ett liv som bara står still.

Jag jagar kickar för att jag söker en känsla, för att kickarna får mig att känna någon mer än ingenting alls. Om du lever i ett mörker så kommer kickarna att bli det enda du lever för, ditt andningshål. Det är din luft, din mat och ditt vatten.

Kickarna är det som livnär dig när det inte finns något annat kvar.

Så nej, jag försöker inte vara mer eller bättre än någon annan. Jag är bara ute efter att överleva.

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.