Just nu


  • På läslistan -en väg till fängelset.

Kunskap blir aldrig för tung att bära och jag är en person som verkligen kan sluka i mig hur mycket som helst. Har med all säkerhet läst den förut men med mitt dåliga minne behöver man ständiga uppdateringar.

  • I hörlurarna -parpodden.

Alltså jag lyssnar endast på faktapoddar gällande företagsamhet, digitalt entreprenörskap eller psykisk ohälsa. Men i bland när jag blir för hjärntrött behöver jag något annat och då blev jag tipsad om denna podd. Den ligger absolut inte inom mitt intresseområde men får mig ändå ibland att skratta högt vilket jag gör väldigt sällan. Det är lättsam och intressant då det alltid finns något att känna igen sig i om man lever i ett förhållande.

  • I tankarna -jakten på självkänsla.

Ja, inte konstigt kanske men har absolut svårt att tänka på annat än min uppsats just nu. Jag hoppas verkligen även för er skull att jag verkligen blir klar med den så att ni slipper höra på detta återkommande tema.

  • I mitt hjärta -detta vackra ansikte.

Alltså det går inte förklara men att få känna pälsen mellan mina fingra och höra han trygga snarkningar får allting att stilla sig lite inombords. Jag önskar verkligen alla den upplevelsen. Jag vet inte vad jag skull ta mig till om jag inte skulle få ha en hund nära mitt hjärta [wp-svg-icons icon=”heart” wrap=”i”]

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.