Kung över livet gala


Kung över livet gala

Kung över livet gala

Den 24 April har föreningen ”Kung över livet” en välgörenhetsgala på Oscarsteatern i Stockholm. Jag bokade in det i min kalender så fort jag fick vetskapen, så nu åker hela familjen upp för en weekend i Stockholm.

Föreningen arbetar med att synliggöra NPF-diagnoser och vill öka förståelsen, kunskapen och acceptansen i samhället. Föreningen skänker 40% av överskottet under galan till hjärnfonden och 40 % till stiftelsen VIGGO foundation. Så bara att medverka på galan är att bidra! Andra sätt att bidra kan vara att skänka föreningen en slant eller hjälpa till att sprida deras gala och insamling. Flera av oss medverkande har också skänkt produkter till föreningen som de säljer på Tradera, så genom att köpa de utauktionerade produkterna ger du ditt stöd, deras auktioner hittar du här.

Artister som kommer att medverka på galan är Sanna Nielsen, Jan Johansen och Östra teatern bland annat. Kika gärna på föreningens hemsida, biljetter till galan hittar du här. Själv tycker jag att det ska bli himla kul att träffa alla medverkande på galan, en del har man genom åren haft kontakt med men aldrig träffat på riktigt. Jag hoppas så klart att få träffa några av er läsare också, så säg gärna till om ni ska dit!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.