Mål för Juni


Jag har inget att göra, suckar jag samtidigt som jag har tusen saker på gång. Det händer ALDRIG att jag inte har något att göra men i perioder när jag är ofokuserad känner jag så. När jag radade upp det såg jag att jag håller på att publicerar två böcker, skriver en tredje, jobbar på en e-kurs och samtidigt bollar med tankar om att skapa nytt material.

Jösses, det är inte konstigt att man är splittrad! Till hösten planerar jag att hålla i utbildningen i terapeutiskt skrivande igen, denna gång i Göteborg (boka din plats här). Det är typ min enda höstplan och då blir det gärna att min hjärna skapar mer. Men samtidigt håller jag på och försöker göra utbildningen till en e-kurs då jag vet att många har problem med resandet att få ledigt från jobbet osv. Jag håller också på och skapa nytt material när det kommer till skrivandet och väntar just nu svar från flertalet tryckerier.

Mål för Juni

Mål för Juni

Och det är väl det jag hatar, vänta. Jag vill ha svar DIREKT. I över en vecka har jag nu väntat i offerter vilket får mig att ta nya kontakter hela tiden för jag vill ha svar NU, NU, NU! Ett tryckeri ville att jag skulle komma in och prata med dem så jag åkte snällt dit och tittade på deras papper och förväntade mig i utbyte att få ett svar. ”Vi skickar dig en offert senast på Fredag får jag till svar”. (och detta var förra veckan och än har jag inte fått något svar!!!) Jag ville bara slita mitt hår!!!

Funderar allvarligt på att binda fast mig själv vid deras tryckerimaskin, eller vägra lämna deras lokaler eller liknande för att det ska hända något. Varför måste världen vara så jävla långsam????

Suck!

För att jag inte ska vara så splittrad tänkte jag dela med mig av mina mål den här månaden, jag hoppas därför att ni kan hjälpa mig att hålla mig i koppel [wp-svg-icons icon=”cool” wrap=”i”]

  1. Jag ska skicka Marcus bok ”Hur långt kan man gå” på sättning och tryck.
  2. Jag ska göra Elisabets bok ”När ett barn dör” till e-bok.
  3. Jag ska förhoppningsvis ha skickat min idé till tryck!!!!
  4. Jag ska ha fått in hela min skrivutbildning som lektioner i min kursplattform.
  5. Jag ska bara hålla mig till ovanstående och inte göra någonting annat!

PS, hör ni inte av mig på ett tag så kan det hända att jag blivit fängslad för att jag gjort allvar av mina hot [wp-svg-icons icon=”wink” wrap=”i”]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.