Månadens vara -stressboll


StressbollMånadens vara är stressbollen. Nu till superpriset 39 :-

Tangle Airless Matrix Ball är som en tennisboll i storlek. Du kan använda den som vilken boll som helst -den både studsar och flyter. Men framför allt är den till för att användas som en stressboll eller för att utveckla motoriken i dina händer. Att klämma på en stressboll leder till en muskelavslappnande effekt som kan få dig lugn och även göra det lättare för dig att somna. Många använder också bollen för att visualisera över sin stress/ångest på den, andra säger att en stressboll får dem att tänka på bollen istället för ångesten.

Ha för vana att ta med dig bollen i en stressande situation. Pröva vad som funkar bäst för dig, att använda den före-under-eller efter din upplevda provokation.
Med stressbollen tränar du också upp musklerna, rörligheten och koordinationen i hand, armar och axlar. Vilket är positivt för din blodcirkulation. Att krama en stressboll kan lindra muskelspänningar och ett stressat sinne. Du kan använda den exempelvis när du pratar i telefon, tittar på TV eller under en paus vid tangentbordet.

Färger kan variera!

För mer information läs gärna detta tidigare inlägg som handlar om hur stressbollen kan hjälpa dig. Priset gäller månaden ut och kan köpas här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.