Mars 2021


En av de bästa stunderna (när monstret sover).

Privat

Läste precis mitt februari inlägg där jag kände lugn och harmoni. Inget speciellt har väl hänt i mars mer än nya tankar i mitt huvud som har väckt stress. Stressen sätter sig i mage och huvud som har smärtat denna månad. Jag är i en förändringsprocess där jag behöver stänga dörrar för att öppna nya, alla saker är inte på plats än och det är väl det som orsakar obehagskänslor. Mars började långsamt i väntan på hundvalp och nu när han är på plats tycker man fortfarande att det går långsamt för nu längtar man tills att han blir rumsren och tappar sina sylvassa valptänder.

Jösses vilket litet monster vi köpt. Ibland sliter jag verkligen mitt hår och tänker JAG ORKAR INTE. Men den stunden han somnar kan man ju lätt ta tillbaka varje argt ord. Det är numer svårt att sitta still i det här hemmet och komma till ro. Är besten inte på och biter på mig så är han på hunden, katten eller en möbel man måste skydda. Och kanske kan jag ta kiss och bajs på golvet, det hör ju valplivet till, men att inte få slappna av en endaste sekund under dagen kommer inom kort få mig smått galen.

Företag

Ja det är verkligen här energin ligger. Mycket annat orkar (vill) jag inte. Min Torsdagsgrupp är helt fantastisk och ger mig super mycket energi och flera av mina klienter knyter upp nya knutar inom sig varje gång. Jag har verkligen kommit till en fas nu där jag är trött på att driva eget vid sidan av mitt arbete. Jag vill göra det här till 100% så där är jag nu. I viljan. Jag behöver bara hitta en större inkomstkälla än enstaka klienter. Just nu är jag i en undersökningsfas för att se vad jag kan göra, vilka jag kan samarbeta med osv. Men innan slutat av året hoppas jag att jag hoppat ur hamsterhjulet och driver eget på riktigt. Drömma går ju!

Hus & hem

Åh vad jag längtar till vår och till semester. Vi har börjat småjobba i trädgården men det är alldeles för kallt för att vara mysigt. Så just nu längtar vi efter bättre väder så att vi kan dra igång olika trädgårdsprojekt och sätta in fönstren i terapihuset. Ska bli så spännande och se vad vi hinner göra under en säsong och vad som ligger i pipeline nästa. En sak kan jag säga i alla fall och det är att jag VERKLIGEN har hittat hem. Även om både svanar och tranor gapar hela nätterna här vid sjökanten så uppskattar jag både djuren och naturen VARJE DAG. Att bara få se ankorna bada när man rastar hundarna i trädgården och gässens skrikande inlandning i sjön. Det är verkligen livet för mig.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.