Nytt i webshopen


Jag har glömt att berätta för er att jag har nya saker i min webshop. Bland annat har jag skapat kompendier till som vill bli författare. Ett med en samling av känslor och ett annat med en samling av karaktärsdrag. Detta för att hjälpa dig att hitta rätt ord till din historia. Perfekta att skriva ut och ha liggande på ditt skrivbord!

Jag har även webbkursen ”skrivteknik” där jag lär ut 14 övningar för att antingen skriva terapeutiskt eller för att komma över en skrivblockering.

Jag säljer också distanskurser i terapeutiskt skrivande och glöm för gudsskull inte min workshop i Uddevalla på Lördag om du är i närheten. Biljetter hittar du här!

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.