På väg bort från dig


Sitter på perrongen, hör ljud från fjärran, långt, långt bort. Ser du mig nu? Jag åker inom kort.

Jag tar det sista steget, jag lättar min fot. Vet inte vad som väntar, vad jag har att se framemot.

Jag vet inte vart det här ska sluta, vet inte vart jag ska gå. Allt jag vet, är att det inte längre är vi två. Full av tvivel, regnet väller över mig. Allt jag vet, är att jag är på väg bort från dig.

Sitter på tåget, på väg åt ett annat håll. Allt bakom mig, spelar inte längre någon roll.

Jag passerar gränser, jag aldrig gjort förut. Allting har sin tid, allting har ett slut.

Jag vet inte vart det här ska sluta, vet inte vart jag ska gå. Allt jag vet, är att det inte längre är vi två. Full av tvivel, regnet väller över mig. Allt jag vet, är att jag är på väg bort från dig.

Jag kliver av, i främmande land. Ingen finns där, för att ta min hand.

Letar bland tusen ansikten, finner inte ditt. Du kanske är kvar på perrongen, och letar efter mitt.

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.