Precis vad jag behövde just nu 1 kommentar


Jag har känt mig så infomationstrött i helgen. Trött på mobiler som plingar, trött på notiser, trött på reklam. Trött, trött, trött.

Ringer telefonen visst fan är det en telefonförsäljare. Jag vill bara vara i f r e d ! Jag behöver vila hjärnan från intryck och därför haft telefonen på ljudlöst hela helgen och valt själv när jag vill titta på den och inte tvärtom.

Jag har varit så trött att jag nästan blir arg när mobilen ringer. Vill kasta den i väggen och skrika låt mig va! Jag vill stänga in mig i ett ljudisolerat rum och bara blunda. Jag vill höra fågelkvitter, känna doften av gran och känna värmen från en kamin.

Jag är så trött på onaturliga ljud att jag kan kräkas, brummande, plingande eller gnällande. Jag vill rusa ut i solen och bara vara människa, skrika ett vårskrik med endast ekot som svar. Jag är så trött på teknik, på stress, på att behöva vara en robot i denna värld för att överleva.

Åt vilket håll jag än vänder mig finner jag alltid reklam eller information. Jag är så trött på att ständigt informeras. Kan man inte bara få vara ovetande?

Jag kommer fortsätta att att ha min telefon på ljudlöst, det var precis vad jag behövde just nu och känner mig mycket starkare än vad jag gjorde i Fredags. Tack för alla era fina kommentarer och tankar.

En rolig sak som hänt just nu är att jag fått en sådan fin recension på min bok. Det var precis vad jag behövde nu och det gjorde min dag [wp-svg-icons icon=”heart” wrap=”i”]

”Med utgångspunkt från sin egen inte-jättelyckliga tid som nybliven mamma slaktar Jessica normer och trams i denna pärla. Jag skrattade högt flera gånger när jag läste. Hon beskriver också klockrent hur det är att ha flera barn, att den exakta rättvisan är en utopi.

Här är det de egna upplevelserna och resonerandet om jakten på det perfekt livet som avhandlas, utan att döma. Den här boken känns som den där kompisen man kan bli för full hemma hos, utan att behöva skämmas dagen efter”, skriver hormoner och hemorrojder om min bok. Har ni hört något så fint?

Nej nu ska jag ge upp för dagen och sätta mig framför tv:n tillsammans med min man. Kram på er!

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Precis vad jag behövde just nu