Så klart att det är mitt fel!


Eftersom jag befunnit mig i en svacka bestämde jag mig för att ge medicin en ny chans och ringde därför till öppenpsyk häromdagen för att komma i kontakt med en sjuksköterska.

-Hej, jag har bestämt mig för att ge mediciner en ny chans och jag skulle ha kontakt med en sjuksköterska då, har du något nummer till henne?

(knappar hårt på tangenterna)

-ja, jag ser att du uteblev från senaste mötet, så jag lämnar en lapp på hennes skrivbord att du ring, säger hon hårt och förmodligen snörper på munnen.

Vad jag skulle ha sagt:

-vet du vad? JAG har inte missat ett endaste jävla möte, eller kommit försent i hela mitt liv! Det som hände var att NI missade att skicka ut en kallelse till mig, men räkningen kom ni minsann ihåg att skicka! När jag ringde och sa att jag inte fått någon kallelse tittade en av dina medarbetare i datorn och mycket riktigt, det var INTE mitt fel! Men du utgår så klart ifrån att det är mitt fel, för att jag har ADHD, inte kan väl ni ha gjort något fel? Jag tycker att du ska ta din trångsynthet och stoppa upp någonstans. Du som jobbar med dessa människor borde veta LITE bättre, än att döma någon på grund av en diagnos!

Vad jag sa:

– Ok, tack!

(sjuksköterskan har fortfarande inte ringt)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.