Saker jag vill göra i sommar:  5 kommentarer


 

 • Somna till ljudet av fågelkvitter
 • Gräva ner mina fötter i varm sand
 • Vila i solen
 • Äta middag utomhus
 • Ta en löptur i spöregn
 • Besöka en ny stad
 • Läsa ett par tre böcker, minst
 • Känna avsaknad av stress

Hittade en lista jag skrev i början av sommaren, saker jag ville ha gjort. Nu är sommaren nästan slut (får man säga så) usch nej jag vet att en del av er fortfarande har semester, med vi hade faktiskt lite frost på bilrutan i veckan och visst känns det lite höst i luften?

Ja, ja i vilket fall var det ju ingen grym eller svår lista det här året så de flesta saker anser jag mig ha klarat av. Strandhäng erkänner jag dock att det blivit för lite av (tror inte att jag varit på en enda strand i sommar). Dock skyller jag på min utmattning som har gjort att det blivit mycket böcker och ryggläge. Jag känner mig dock nöjd utmattningen till trots, aldrig förr har jag varit så här stilla och det finns säkert en lärdom i det med [wp-svg-icons icon=”heart-2″ wrap=”i”]

[wp-svg-icons icon=”pencil-2″ wrap=”i”] Lämna en kommentar


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 tankar om “Saker jag vill göra i sommar: 

 • Paulina Gunnardo

  Håller med om att det är lite höstkänsla redan, tycker dock det är ganska skönt med den svalare luften. Och augusti brukar ju vara bra så jag håller tummarna för att det fortfarande finns chans till mer sommarkänsla 🙂 Men punkten ta en löptur i spöregn lär du i och för sig få många chanser till i höst hehe 😉 Det är ju sååå skönt! 🙂

  • jessica@nestorforlag.se Inläggsförfattare

   Ja, vi hoppas fortfarande på ett fint augusti, och en fin höst. Ja men visst finns det något så härligt att få springa eller träningscykla i regn, älskart 🙂