Snart är det dags -föreläsning Malmö!


 

 

Kvinnor med ADHD

Se oss i Malmö!

Om någon vecka är det dags för min och Marias första föreläsning tillsammans, det ska bli jätte kul och spännande! Jag tror och hoppas att det här bara är en början på ett långt samarbete. Det känns också extra kul att få träffa några av mina bloggläsare, kom gärna fram och säg hej efteråt. För även om jag får mail och meddelanden så har jag ju ingen aning om vilka ni är så det skulle vara jätte kul att få träffa er.

I Malmö kommer föreningen Attention att finnas på plats, så för dem som är nyfikna och vill veta mer om deras arbete, passa på och prata med dem. Ragnhilds Auxilium kommer också att finnas på plats med ett bokbord så passa gärna på att lära känna henne. Såklart kommer även mina böcker att finnas till försäljning under föreläsningen!

Vi har nu sänkt biljett priset, till 150 kr. Så passa på och få en inspirerande dubbelföreläsning.

Ses i Malmö[wp-svg-icons icon=”heart-2″ wrap=”i”]

Biljetter köper du här.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.