Facebook tävling -vinn en stressboll


Stressboll

Hur skulle en stressboll kunna hjälpa dig?

Nej men varför inte fira in det nya året med en tävling? Vi tävlar ut en stressboll från Tangle creations. Tangle Airless Matrix Ball är  som en tennisboll i storlek. Du kan använda den som vilken boll som helst -den både studsar och flyter. Men framför allt är den till för att användas som en stressboll eller för att utveckla motoriken i dina händer. Att klämma på en stressboll leder till en muskelavslappnande effekt som kan få dig lugn och även göra det lättare för dig att somna. Många använder också bollen för att visualisera över sin stress/ångest på den, andra säger att en stressboll får dem att tänka på bollen istället för ångesten.

Ha för vana att ta med dig bollen i en stressande situation. Pröva vad som funkar bäst för dig, att använda den före-under-eller efter din upplevda provokation.
Med stressbollen tränar du också upp musklerna, rörligheten och koordinationen i hand, armar och axlar. Vilket är positivt för din blodcirkulation. Att krama en stressboll kan lindra både muskelspänningar och ett stressat sinne. Du kan använda den exempelvis när du pratar i telefon, tittar på TV eller under en paus vid tangentbordet.

Tävlingen är på Facebook och följande gäller för att medverka (har du inte Facebook lämna en kommentar i blogginlägget för att medverka):

*Gilla vårt inlägg.

*Skriv en kommentar relaterat till tävlingen. Kan tex vara varför du vill vinna stressbollen, eller om du vill berätta om någon tidigare erfarenhet av stressbollar, varför du tror att stressbollar är bra, eller i vilka situationer du skulle använda den.

*Självklart blir vi även extra glada om du vill dela tävlingen vidare.
Tävlingen pågår fram till 21/1.
Lycka till!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.