Terapeutisk skrivkortlek -Nu i lager


Terapeutisk skrivkortlek

Terapeutisk skrivkortlek

Nu finns skrivkortleken äntligen i lager! Om ni bara visste hur mycket arbete som ligger bakom den här söta lilla rackaren. Att trycka en kortlek är inte alls som att trycka en bok. Dubbelt så svårt och kostsamt skulle det visa sig. Men skam den som ger sig! Anledningen till att jag ville ha just en kortlek är för att jag tycker om att den har så många användningsområden och inte på samma sätt som en bok kan skapa ett måste. Du måste liksom inte skriva varje dag. Dra ett kort när du vill liksom….

Jag tänkerockså att den kan användasigrupp, att man kan dra var sittkort, ellerläsakortethögt och allaskriver en text utifrån sig själv. Jag tänker att kortet kan användasibehandling-draettkortinnanislutetpåmötet och skriv om det tills vårtnästamöte. Ellervarförinte i en skolklass?

Men framför allt har jag skapat den för att intresset för terapeutiskt skrivande är så stort men få vet hur de ska komma igång. Kortleken gör det enkelt, den serverar olika övningar för varje nytt kort. Även om du skulle få samma kort två gånger i rad tänker jag mig att texten kommer att se olika ut beroende på hur man själv mår.

Jag är stolt och glad för att jag lyckades ro detta projekt i land. Nu hoppas jag bara att den blir lika uppskattad av de som köper den. Är du intresserad av en kortlek hittar du den här.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.