Vart vill du vara…


Om en månad

Jag hoppas ha kommit i gång med den samtalsklient jag ska ha under handledning detta året och jag hoppas också ha sålt platser till alla mina planerade workshops så att de är fulla. Jag hoppas vara full av energi och ha lusten att planera in ännu mer workshops eller aktiviteter i lokalen. Jag hoppas också att jag hittat någon rutin vad gäller yoga och meditation. Jag tar verkligen mina förkylningar och mitt ryggont på allvar. Jag är inte en person som brukar bli sjuk. Tvärtom. Hela familjen kan ligga i både magsjuka och förkylning utan att jag drabbas. Jag misstänker att stress är en underliggande orsak till alla min besvär och då menar jag psykisk stress, oro. Och inte stress i min vardag för det upplever jag inte. Så om en månad hoppas jag att jag minskat min mentala stressnivå, byggt upp mitt immunförsvar och hittat tillbaka till mig själv igen.

Om sex månader

Om sex månader hoppas jag att det är full aktivitet i min lokal. Att jag hittat en lagom nivå på aktiviteter och hur den ska användas. Jag hoppas ha testat på både nymåne- och fullmåneritualer och kanske även testat att hålla i några egna. Jag hoppas fått in några nya samtalsklienter och ha färdigt klient två som ska handledas under hösten. Jag hoppas att jag hittat någon form av struktur på jobbet. Att jag har klienter som kommer, är motiverade och går igenom hela sina program. Jag önskar att jag har lärt mig massor av mitt halvår, att jag är en ännu bättre terapeut än tidigare och att mina klienter på frivården kommer frivilligt fast att det är under tvång. Jag hoppas vara godkänd och certifierad i mina pågående utbildningar, jag hoppas att jag lyckats att hålla mig frisk och att jag börjat springa igen.

 

Om ett år

Om ett år sitter jag här och är klar med min terapeut utbildning. Jag hoppas känna en stor lättnad och lycka. Jag hoppas att min verksamhet har byggts upp så att både jag och bästisen har en trogen tribe som kommer på alla våra aktiviteter i lokalen. Att vi slipper tänka på sälj utan kan leka och testa ideér utan att behöva anstränga oss. Jag hoppas att jag har flera pågående samtalsklienter och att allt rullar på av sig själv. Jag hoppas att jag är nöjd, glad och tacksam att jag tog på mig utmaningen med att läsa till terapeut och att skaffa mig en lokal. Jag hoppas att jag känner att jag hamnat rätt och är på rätt spår vad det gäller mitt företag. Jag hoppas också att jag startat (eller är  på gång att starta) en fullsatt grupp för företagare som behöver pepp och rådgivning, och jag hoppas att både jag och familjen får hålla oss friska. Jag hoppas att jag håller fast vid både fysisk och psykisk träning och att det får mig att fortsatt må bra. Jag hoppas att mitt och bästisens ”projekt” går bra, att det gått över våra förväntningar och ger oss både glädje och energi. Jag hoppas att jag njutit av året, att jag hittat glädje, fortsatt att bygga band, med människor jag tycker om.

Vart vill du vara om 1, 6, 12 månader?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.