Veckan som gått


img_5623

Men vad hände? Från höst till vinter på en dag! Här hemma har det verkligen blåst storm i natt och jag har inte fått många timmars sömn. Jag som vaknar av minsta ljud har haft en hel del att lyssna till när saker har flugit runt huset. Hoppas att kunna ta igen lite sömn under dagen idag. Idag blir det en innedag med städ och bakning på schemat. Ingen familjemedlem är sugen på att gå ut. Diesel vill knappt sätta tassarna utanför ytterdörren, så här gäller det att tvinga hundarna ut i trädgården om vi inte ska lära dem att gå på kattlåda [wp-svg-icons icon=”wink” wrap=”i”] Ingen av dem gillar regn, slask eller snö.img_5553 img_5557 img_5560 img_5562

Veckan har tillbringats en stordel framför kaminen. Det är både varmt och mysigt. Jag är verkligen inget fan av mörker, men om jag måste hitta något positivt med de mörka höst- och vintermånaderna så är det ju värmande kaminer och levande ljus!img_5567

En heldel kramar blir det!
img_5608

img_5610

img_5611

Inte ens katten vill ut. Han som vi knappt ser under sommarhalvåret! Han ställer sig som vanligt vid ytterdörren men när jag öppnar den känner han kylan vänder och går in igen.img_5604

Barnen har haft höstlovsvecka, vilket alltid är skönt. Tror att jag uppskattar det mer än dem då jag är tacksam över att slippa att sitta med deras läxor kvällarna i ända. I Fredags hade ungarna lite halloweenkalas här hemma, så här läskiga blev de då. img_5577

img_5575img_5576Själv har jag börjat jobba heltid igen. Orken går som väntat upp och ner men jag är tacksam så länge den inte bara går neråt. Jag har till och med jobbat med uppsatsen några kvällar denna veckan, andra kvällar har jag låtit bli. Vet inte vilket av det som det ligger mest styrka bakom.

På Tisdag ska jag åka till Göteborg efter jobbet. Just nu känns det lika många delar jobbigt som det känns kul. Men ibland känner jag att jag behöver tvinga mig i väg på saker, jag blir lätt sittandes hemma annars. Det är influencers of Sweden som har en meetup så det ska bli väldigt trevligt att träffa andra bloggare.

Hoppas ni haft en lika fin vecka som jag!

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.