Veckoplan | 28


Inlägget innehåller affiliatelänk till Bokus.

Avklarat förra veckan:

Jag har läst ut boken jag fick från min mentor och den var förvånansvärt bra. Modellen har jag kunnat använda både på mig själv men också i mitt klientarbete på jobbet. Det blev en lika stor aha-upplevelse för honom som för mig själv. Jag vill verkligen fördjupa mig i modellen för att kunna arbeta vidare med den i framtiden. Tack Anna Åberg för tipset! Boken heter ”Beyond victim consciousness” av Lynne Forrest. Jag fixade också bokföringen förra veckan, gjorde en mall för utbetalningar till mina författare och summerade enkäterna jag fått in. Jag bär alltid känslan av att jag inte har gjort någonting när jag inte har ”producerat” något. Jag försöker säga till mig själv att även de små sakerna som inte syns räknas. Därför är det bra att få dem uppskrivna här så jag ser att jag faktiskt gjort lite grann även om det för mig känns som ingenting. Förra veckan gick jag direkt från fundering till handling, så jag bytte webbhotell. Så en hel del arbete har gått till att rensa mail, hitta lösenord osv. Än är flytten inte klar så en vecka till med lite datorproblem får jag nog räkna med.

Veckans mål:

Jag ska börja intervjua mina idealkunder. Men eftersom jag håller på att flytta mailen vet jag inte om jag vågar kontakta dem denna vecka. Jag ska skriva färdigt mitt intervjuformulär och om allt löser sig börja maila till dem jag skulle vilja prata lite mer med. Jag ska skriva och skicka ut mitt månadsbrev och fortsätta lite små jobb med webbkursen.

En tanke har slagit mig att lyssna på mitt motstånd. Jag är inte sugen på att arbeta med webbkursen nu, därför vill jag inte stressa med den. Kanske finns det en mening med mitt motstånd? Kanske ska jag låta den vänta?

Jag fortsätter att lyssna på min trötthet och sätter små mål. Blir min mailflytt klar ska jag städa och rensa ur den så att jag har fullständig kontroll på min nya inbox.

Veckans fokus:

  • Idealkundsundersökningen
  • Månadsbrev
  • Få ordning på hemsida/mail

Veckans fundering:

Jag funderar på min hemsida. Nya bilder ska tas och nya menyer ska göras. Jag funderar på hur jag vill att det ska se ut, vad det är jag vill säga och vad som är viktigt för er att veta. Jag samlar information och inspiration…på ännu ett papper…

Veckans svårighet:

Hålla ordning på alla papper och tankar.

Om tid finns:

Rensa på kontoret.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.