10 saker jag önskar mig av 2020 1 kommentar


Rutiner i sociala medier

Jag vill verkligen hitta, eller jag kanske ska säga följa en rutin som funkar för mig när det kommer till inlägg i sociala medier och när det kommer till försäljning. Jag skulle vilja lära mig att följa rutiner i företagandet så att saker inte missas och att jag inte bara gör det jag tycker är roligt eller känner för. Jag vill faktiskt jobba hårt och komma framåt. Så jag hoppas kunna börja med det i år. Hitta ett arbetssätt jag gillar och följa det, regelbundet.

En trygg & inspirerande kontorsmiljö

Jag vill få ordning på mitt kontor. Jag har under mina snart 8 år som företagare haft mitt kontor på olika platser i hemmet men aldrig lyckats hitta något jag gillar. Det blir att jag landar i soffan vid köksbordet eller lite varstans i huset. En av anledningarna tror jag ligger i att jag vill vara nära barnen och familjen och att man då sitter bredvid dem och skriver. Men samtidigt vill jag i bland vara i fred och när man jobbar med massa papper så behöver man ibland srprida ut sig. Detta året skulle jag verkligen vilja få ordning på mitt lilla utrymme. Jag har köpt ett större skrivbord, vill köpa en bekvämare stol och försöka skapa en sådan trivsam miljö att jag VILL sitta där. Det hoppas jag lyckas med detta året.

Ordning bland papper & listor

Jag har ju papperslappar, med både tankar och att-göra-listor lite över allt. Jag vill hitta ett sätt att få ordning på min hjärna och hitta en kalender som har allt där jag kan få ner kom-i-håg både för jobb, familj och företag, som det är nu blir det en salig blandning av allt och svårt att hitta.

Energi

Energi, jag hoppas kunna hitta energi detta året. När jag tittar tillbaka i gamla anteckningar ser jag samma ord upprepas. Trött, trött, trött.. Jag är så trött på att känna mig trött, trött på saker som gör mig trött, trött på att få höra om andras trötthet. Så 2020- hejdå trötthet.

Tillit

Tillit. Jag hoppas verkligen jobba upp en relation mellan mig och tillit. Just nu tappar jag bort den så fort jag vänder bort blicken. Jag vill att den ska finnas där, även när jag tittar tillbaks.

Nya kunder & klienter

Klienter och kunder. Jag hoppas att komma ha lagom mycket samtalsklienter i gång hela året. Att när en slutar, kommer automatiskt en ny. Jag hoppas att mina workshops blir fulla, och att företaget utan en kraftig ansträngning rullar runt.

En glad & härlig utbildningstid

Jag hoppas att jag kan finna ro och glädje i mina Malmö resor och att utbildningen går bra. Just nu känns resandet tufft men jag hoppas kunna hitta rutiner att vända på det. Att jag kan unna mig något eller hitta något glädjande just i resan, det är ett helt år kvar så det kommer att bli otroligt tufft om jag inte gör det.

En sund & stark kropp

Jag är så trött på att ha ont, att känna mig plufsig och svag. Jag kan fortfarande komma ihåg känslan man hade i kroppen som vältränad, och den finns inte där i dag, alls. Jag vill inte behöva tänka på vad jag äter. Jag vill inte bry mig om kolhydrater, socker och fett. Men gör jag inte det pekar vågen ständigt uppåt och jag får hämta tillbaka mig själv igen. Jag är trött på att behöva ha kontroll på vad jag stoppar i min mun och hur jag rör mig. Ok, jag kommer aldrig bli så vältränad som förut då jag inte är beredd att träna tre timmar om dagen. Men jag vill inte heller må som jag gör nu där jag vid minsta ansträngning känner mig döende. Jag vill känna mig stark igen. Jag hoppas att min rygg kan tillåta mig att springa, och att jag kan fortsätta med yogan. Jag håller tummarna att jag i slutet av 2020 är i bättre skicka än vad jag är i nu, och då pratar jag om känslan i kroppen. Jag vill känna mig frisk och stark.

En färdig företagsplan (och en tro på att den är möjlig)

Jag har sagt till mig själv att detta är året då jag bygger en färdig struktur och plan för mitt företagande. Jag kan inte hålla på och dubbeljobba så många år till. Eller jag vill inte hålla på och dubbeljobba så många år till. Jag vill kunna ha fri tid efter mitt jobb att lägga på träning, familj och vänner. 2021 ska jag ha en plan som jag själv är taggad på och tror är möjlig hur jag ska kunna gå ner i tid eller skifta jobb så att jag kan leva mer på mitt företagande än min anställning.

Kärlek & gemenskap

Som jag sagt skrivit om vid flera tidigare tillfällen har jag haft starka ensamhetskänslor hela livet. Problemet är att de ofta kommer ”upp poppande” fast att jag inte längre är det minsta ensam. Jag vill inte att de känslorna längre ska vara dominanta. Jag har blivit bättre på att inte knuffa undan människor och på att visa kärlek. Jag har tillåt nya människor att komma innanför min mur och jag har en kärleksfull familj. Jag önskar att jag kan låta de positiva känslorna av kärlek och gemenskap ha övertaget detta året. Om så bara för merparten av året. Skulle kännas så skönt med en varmare och mer tillitsfull känsla i magen än den där gamla kalla tomheten. Är trött på den och byter ut den nu. Bytt är bytt, kommer aldrig åter.

Japp det var mina önskningar av 2020 det.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “10 saker jag önskar mig av 2020