12 år med dig!


12 år med dig!

12 år med dig!

Jösses vad tiden går. Igår fyllde du 12. Helt otroligt att du funnits i mitt liv så länge. På ett vis känns det som att jag aldrig varit utan dig och på ett annat sätt som om jag fick dig igår. Du kommer liksom alltid vara min bebis, oavsett hur många år du fyller och centimeter du växer. Jag beundrar dig och det viktigaste i mitt liv är att få vara en del av din framtid,  för på sätt och vis känns det som om den också är min. För jag kommer att glädjas av varje steg du tar och gråta när du gråter. Din glädje är också min, men också din ilska och din sorg. Du är mitt liv på ett sätt som jag aldrig hade kunnat ana innan du kom.

Jag vet att jag innan fick barn var så irriterad på föräldrar som sade att man aldrig har älskat för än man fått ett barn, men till viss del kan jag hålla med om att det är sant. För kärleken blev en helt annan när du kom. Där inget annat i livet än du var viktigt. Jag tappade bort mig själv i dig, men med dig kom också en oro och ångest jag aldrig tidigare känt. För vad vore mitt liv utan dig? Hemska tanke! Ändå slår den mig så gott som varje dag. Hugger mig med kniv i hjärtat i stället för att glädjas över att möta dina blå ögon.

Jag är så glad att du är du. Den där envisheten jag slet mitt hår över när du var liten är jag idag glad bor i din kropp. Den kommer att ta dig långt. Du har alltid varit starkare och på många sätt klokare än mig. Har sedan du varit litet barn vetat exakt vilka knappar du skulle trycka på för att jag skulle gå sönder och oj, vad du gjort det ofta.

Du har verkligen testat mig. Jag har lärt mig så mycket om mig själv sen jag fick dig. Som till exempel hur man överlever med så lite sömn som möjligt och hur man klarar att stå ut i en orkan av envishet och ilska. Jag klarade det och här står vi nu, starka och sammansvetsade. Jag kanske har lite sprickor i fasaden efter din framfart men hej, jag är glad över att vara vid liv!

12 år med dig! Kan inte förstå en sådan fantastisk människa kom till jorden för att tillbringa den med mig. Älskade Leia, vill bara säga att jag avgudar dig!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.