2010-2020


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alltså 10 år, hur mycket hinner hända på den tiden. Jo det ska jag berätta för dig!

Jo man hinner bland annat gifta sig och byta jobb vid fem olika tillfällen. Från boendestödjare till behandlingssekreterare, till projektansvarig, till programledare på kriminalvården och slutligen till frivårdsinspektör.

Man startar en blogg där man skriver ett blogginlägg som delas över tiotusentals gånger vilket väcker både glädje och ångest. Man får förfrågan om att göra in film om ens text och ilar iväg till Göteborg för filminspelning.

Efter denna filminspelning får man ännu mer kärlek och fina meddelanden. Och både hjärtat och hjärnan blir överstormat av känslor.

Man startar ett företag, ger ut tre böcker och börjar att föreläsa för större publiker än man trodde var möjligt, och man känner sig hiskeligt rädd och liten ju större plats man tar.

Man är med i tidningsartiklar och radioprogram och ser två ganska små barn bli stora.

Man tappar tårtor. Ser hundar lämna ens liv och andra komma in i det. Man slutför en magisterutbildning och hoppar på en steg 1 utbildning, skaffar en lokal till ens företag och gör drömmar till verklighet. Man hittar en ny vän, men framför allt så hittar man sig själv… på en annan plats än den man var på för tio år sedan.

Magiskt ändå, vad stor jag har blivit. Vuxen, växt med flera centimeter. Om jag tittar på allt jag tagit mig igenom, vågat och gjort under de här tio åren så blir jag än mer trygg i att jag kommer att vara där jag vill om tio år till. Om du skulle ha frågat mig för tio år sedan vart jag förväntade mig att vara 2020 skulle jag inte haft en aning. För en sak har hela tiden lett till en annan, utan att jag varit medveten om det eller planerat det. Så dröm stort och gå framåt, tids nog är du där. <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.