November | Väntan


Måste nog säga att november kanske varit den värsta månaden på året. Känns som en enda stor grå väntan. Jag har väntat på saker i alla delar av livet. Så otroligt tungt och tråkigt.

Företag:

November har bara varit en väntan till December där jag skulle få min nyckel till företaget. Jag har fantiserat och drömt om den där lokalen så mycket att man knappt kan tro att den är verklig. Jag har ju också anlitat Malin för att göra “brandning” åt min nya del av företaget och där har jag också fått vänta och vänta och vänta. Hon har haft fullt upp och av flera anledningar har arbetet med min brandning försenats så jag har suttit som på nålar i en hel månad känns det som. För en person som avskyr att vänta kan ni ju gissa hur det har påverkat mig.

Jobb:

På jobbet har jag väntat på utbildningen jag nyss var på. Så ÄNTLIGEN är väntan över. Förlåt för att jag skriker men jag är exalterad. Från och med nu kan jag köra igång jobbet jag ska göra kommande år. Ska bli så otroligt kul och skönt. Yay!!

Utbildning:

Jag hoppade ju över utbildningsdagen i november på grund av att jag hade en utbildning med jobbet en hel vecka. Det känns fortfarande som rätt beslut. I december väntar en sista lektion sedan börjar ett år av handledning vilket jag ser otroligt mycket fram emot!

Personligt:

Den där väntan har ju känts outhärdlig för mig så jag har faktiskt mått ganska kasst. Fick ett bryt en dag och bröt ihop efter en klient på jobbet. Visserligen var han ingen vidare trevlig men jag tror inte att det handlade om det utan mer att jag måste hålla ihop mig själv i väntan på saker och att jag har så inihelvetesjävlasvårt att klara det. Jag tror att normal populationen har svårt att förstå hur jobbigt VÄNTA är. I december vill jag radera det där jävla ordet ur min vokabulär. Tänker fan inte vänta på något mer. Punkt!

Inför December:

December kommer förmodligen handla om att sätta mål och bygga rutiner för nästa år. Jag har kommit ett steg närmare mina drömmar men är noga med att inte springa för fort fram. Jag har en föreläsning i december som ska bli skön att få gjort för att sedan börja om året från schratch. Mitt mål är att bygga samman mina två verksamheter och ha en stabil grund för företaget som jag sedan 2021 kan arbeta hårdare i från. Skolan måste fortsätta vara prio ett det kommande året. Men efter det, ja då smäller det.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.