48 dagar


Idag har vi bott i vårt hus i 48 dagar. Alltså 48 dagar, känns sinnessjukt lite, känns faktiskt som att vi bott här mycket längre än så. Jag tänkte i allafall att vi skulle kolla över vad som har hänt på dessa 48 dagar.

Vi börjar med vardagsrummet (ovan) som fått en ny tapet och kalkmålade väggar. I framtiden önskar jag mig ett trägolv här inne, samt ett trätak. Men det ligger långt ner på att-göra-listan.

Vi går vidare till köket som fått den största omvandlingen med ny tapet, ny färg på lister och panel, nya skåpsluckor, bänskivor och nya vitvaror. Här är det också golv och tak som jag vill fortsätta med, i trä förstås. Jag ska också renovera upp och fräscha till inne i skåpen, men även det tillhör botten på den där listan.

Hallen har fått ny tapet och även här väntar i framtiden ett trägolv.

I badrummet har vi fräschat upp badrumsmöblerna genom att måla dem svarta. Vi har bytt blandare och duschvägg. Badrummet kommer att stanna i detta skick tills det behöver renoveras om igen, förhoppningsvis klarar det sig i många många år. Här inne är det badrumsfläkten som behöver fixas till. Ligger rätt högt upp på vår lista ändå, tror dock att det är lätt att hoppa över den punkten då det alltid finns roligare saker att lägga pengar på 🙂

Även vårt sovrum har fått sig en tapetsering, en linnetapet som inte gör så mycket väsen av sig. Här är tanken att ha andra saker som sticker ut. Har tex beställt en sänggavel i makrame, och ska ha en kroklist som går från vägg till vägg. Här drömmer jag också om trägolv och trätak. Jag vill ha ett så levande och gammaldags hus som det bara går. Nu är vi färdiga på insidan av huset (för i år) näst på tur står min lilla terapistuga som behöver vara klara innan sista februari då mitt kontrakt går ut på lokalen då. Det ska bli så kul och spännande, kanske det jag ser fram emot mest. Att få renovera och göra i ordning mitt egna magiska krypin. Det hoppas jag kunna bildbomba er med i framtiden.

Japp då vet ni vad jag har gjort mina senaste 48 dagar. Ska bli spännande att se hur långt vi har kommit efter 365 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.