60 000 på 6 månader?


60 000 på 6 månader

60 000 på 6 månader

10 000 kr i månaden.

2500 kr i veckan.

358 kr om dagen


Jag vet inte vad som hände men plötsligt åkte offerkoftan av, nu jävlar, pang, så var motivationen och energin tillbaka. Jag förstår så klart att jag tappade balansen när livet inte blev som jag hade tänkt mig och målen kändes för stora för mig att nå. Men att tappa greppet helt?

Jag har inte mediterat på en månad då mitt abonnemang på appen jag gillar gått ut, kanske hör det till saken, men i veckan satte jag mig för första gången på länge och mediterade och plötsligt kände jag mig ”back on track”. Jag satte mig genast och gjorde delmål för att hitta en gräns som faktiskt känns möjlig att nå och det är ju att betala in kursen terminsvis istället för hela summan på en gång. Det innebär att jag på sex månader behöver få ihop sextiotusen. Jag vet att det inte är omöjligt. Har gjort det förut, men att jobba under press, det känns omöjligt.

Men jag är inte den som ger upp. Bättre att försöka och misslyckas än att inte försöka alls. Jag hoppas därför att ni vill vara med mig som stöd på denna resan, för jag gissar att jag kommer att behöva lite peppande rop på vägen.

Ok 60 000 på sex månader, hur ska jag lyckas med det? Lite workshops, några föreläsningar och några e-kurser så är det snabbt gjort. Grejen är sällan vad man ska sälja utan hur man ska sälja. Det där med att föreläsa, hålla kurser är sällan ett problem för mig, men att sälja, marknadsföra eventen känns som döden. Men jag ska försöka ta mig igenom döden under dessa sex månader. Och om jag lyckas… ja då är det bara att köra på sex till.

Något som jag skulle vilja göra och hoppas att få möjligheten till är att hålla en workshop på en arbetsplats om hur de skall kunna använda terapeutiskt skrivande för att minska stress och sjukskrivning. Det finns flera övningar och sätt för att snabbt räta ut tankar och känslor som kan uppstå i din arbetsvardag.

Om du vill hjälpa mig på traven (skulle jag vara evigt tacksam) så tipsa din chef eller arbetsledare om att jag gärna besöker er arbetsplats på APT eller personaldag för att lära er allt jag kan om hur ni skall kunna bli effektivare och må bättre genom terapeutisk skrivande eller varför inte en föreläsning om psykisk ohälsa?

Blir självklart även glad om du kommer på workshops, föreläsningar, köper e-kurser eller ger bort någon av mina produkter till dig själv eller en vän. Blir också oerhört tacksam om du sprider informationen om mina aktiviter eller produkter vidare.

60 000 på 6 månader? Japp, nu kör vi!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.