Skrivövningar från skrivkortlek


Skrivövningar från skrivkortleken

Skrivövningar från skrivkortlek

Jag har en tanke att försöka fortsätta bjuda er på olika skrivövningar i olika former. En tanke just nu (vi får se hur länge den håller) är att varje måndag ge er en övning från min skrivkortlek. Jag vet ju hur jag fungerar, tycker att något är jätte kul för stunden sen tröttnar jag och bara följer mina impulser.

Har också en tanke om olika skrivutmaningar med start i mars…men…vi tar en månad i taget och ser hur det funkar. Det blir då en skrivövning om dagen som du utför på egenhand och helt enkelt bara får en lista av mig med olika ord för att starta igång dina tankar.

Har du andra frågor eller förslag kring skrivandet, säg i så fall till så ska vi se vad vi kan hitta på!

Dagens övning är att skriva om tankar som gör mig sömnlös. Sitt inte och fundera eller tänk utan fatta bara papper och penna och skriv.

(skrivkortleken finner du här)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.