Veckans bästa & sämsta | v 6


Veckans bästa:

Förutom helgens mys som alltid hör till favoriten på veckan så var torsdagen en riktigt bra dag då jag höll i livspondus för mina fina kollegor. Jag älskar klokheterna som kommer fram när man sitter och reflekterar, och att få hålla i något som får mina medarbetare att må bra känns fantastiskt. Att kunna ge dem en andningspaus i vardagen är glädjefullt även för mig. Känner mig som jultomten varje gång 🙂

Veckans sämsta:

Kan inte finna något direkt dåligt med veckan. Det får väl vara det gråmulna vädret då. Eller när programbesöket jag väntade på uteblev. Blir alltid en tråkig urladdning när man sett fram emot något som inte blir av.

Vad jag ser fram emot kommande vecka:

På fredag åker jag till Malmö! Wohoo som jag längtar. Klockan 5 på morgonen sätter jag mig på tåget från Öxnered och klockan 10 (ska jag förhoppningsvis vara framme) för då startar första kursdagen igång på min utbildning. Fredag och lördag sitter jag i skolbänken och det ser jag sååå mycket fram emot. I veckan vet jag att jag kommer att brottas med katastroftankar så som ”tänk om tåget är försenat, inte går, eller tänk om jag blir sjuk.” Det är mer regel än undantag med sådana tankar när man ser fram emot något. Jag håller tummarna för att dagarna fram till fredag går i en rasande fart!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.