Det senaste ur kameran (och mitt liv)


Jag jagade katten med kameran i helgen. Det gick lugnt till eftersom han valde att ligga still. Alltså jag är galen i djur. Kan bara sitta och beundra dem i evigheter. Jag får också starka lustar av att äta upp dem (på ett kärleksfullt sätt). Konstig känsla när man är vegetarian. Vill liksom stoppa allt jag älskar i min mun. Det lät ju lite fel…men hoppas att ni förstår vad jag menar.

Vem vill inte suga på den här lilla näsan liksom?

Vi fick också finbesök i helgen (och det älskar jag också). Fick dock inga lustar av att äta upp dem vilket var tur. Kan ju verka smått crazy om jag börjar bita dem i näsan. På tal om crazy hade jag en diskussion om bilder med min man. Jag blir så inspirerad av alla som tar så fina bilder på blogg och instagram och även om jag vid vissa tillfällen tror att jag är, eller skulle kunna bli en fotograf så visar det sig aldrig vara sant. Jag tycker att det är så himla svårt med bild. Speciellt när det gäller att vara med på dem själv.

Har haft bloggen i fem år och tycker fortfarande att det är skitjobbigt att ta bilder på mig själv. Jag kan liksom skriva om praktiskt taget vad som helst, men en bild, nej där går gränsen.. Varför? Jag förstår det inte riktigt själv. Själv älskar jag att läsa bloggar eller följa folks instagram med fina bilder, och uppskattar absolut av att se kort på dem jag läser om. Men nej….

Jag vet att jag i omgångar tänkt att jag ska bli bättre på det där (som tex nu) men sen fegar jag liksom ur igen. Tycker att det är så jäkla jobbigt. En av anledningarna kanske är att jag aldrig ser bra ut på bild. Alltså på riktigt. Det är inte bara jag som tycker det utan de flesta som känner mig har bekräftat att jag på bild…nej där är jag inte mig själv. Det verkar ju i och för sig inte stoppa andra…men nej, ingen kul grej.

Svartvitt is the shit lovade min man. Då blir genast en bild bättre menar han. Svartvitt får det bli!

Sen tog jag 300 bilder till på katten, oklart varför eftersom varje bild ser likadan ut.

Försökte även ta en och annan på mig själv..
men insåg mina begränsningar och fångade katten en sista gång från ett annat håll. Japp, ibland överaskar jag. Det var min helg det. Hur var din?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.